Söker du kvalitet, 
kunskap och engagemang?

Bra för det är våra ledord.

Vi vill inte bara vara en leverantör
av service- och underhållsprodukter,
utan även din samarbetspartner för
bättre kvalitet.
Därför sätter vi dig som kund i centrum.

En del av något större ...

En del av ITW

Norden Olje har i över 20 år varit aktiv på marknaden inom rengörings- och underhållsprodukter. Under en tid med  framgång och utmaningar, har vi samlat oumbärlig kunskap fram tills idag. Men det är inte bara 2 årtionden som är grundläggande för våra kompetenser. NORDEN OLJE är en del av något mycket större...

Med säljdivisioner i Norge, Sverige och Danmark är vi starkt representerade i hela Skandinavien - men det är inte allt! ITW

 

Vi ägs av den världsomspännande amerikanska Fortune 200 koncernen, ITW (Illinois Tool Work Inc.). Det betyder att vi har en stark, global och inte minst pengastark ägare som öppnar för intressanta utvecklingsmöjligheter. Genom ITW har vi tillgång till kunskap och produktutveckling via internationella systerföretag, det ger oss en global insikt i vad som händer på marknaden.

Vårt huvudkontor är beläget i Kolding, där vi delar utrymmen med vår storasyster, Novadan. Det ger oss professionella redskap i form av kvalitets, registrerings och utvecklingsavdelningar. Därutöver har vi laboratorium och produktion som till fullo utnyttjas i våra gemensamma lokaler.

Vi har också  ett nära samarbete med vårt systerbolag Quimsa, med säte i Malaga. Quimsa är en sydeuropeisk upplaga av NORDEN OLJE, och vi kan därför utnyttja synenergier genom tät samverkan. Detta samarbete gynnar särskilt våra kunder, eftersom det bidrar till att vårt sortiment består av beprövade produkter av hög och professionell kvalitet.

Så hos NORDEN OLJE är det inte bara mångårig erfarenhet som säkerställer vår kompetensnivå. Vi är så mycket mer än det...vi är en del av något större!